cropped-cropped-oie_transparent-2.png

Qui som?

ANT Integra és una empresa de serveis de neteja i és alhora un CENTRE ESPECIAL DE TREBALL amb número de Registre del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya T00311.

La nostra empresa neix de l’experiència i el coneixement professional del sector de la neteja i amb la missió de facilitar la integració laboral i social de persones amb discapacitat.

Compartim el compromís social amb els clients, qui mitjançant la contractació de la nostra cartera de serveis, contribueixen de forma fonamental i decidida en l’oferta de llocs de treball per a persones amb discapacitat, que els permetrà ser persones autònomes i desenvolupar el seu projecte vital.

Tenim l’objectiu d’aconseguir la inserció de persones amb discapacitat al món regular del treball, procurant un ensenyament del aspectes bàsics de compliment de les obligacions de treballar i formar part d’un equip, formant en l’assoliment d’una rutina que aporti seguretat i continuïtat en la relació laboral i que els permet, al final del procés, incorporar-se al mercat laboral ordinari.

Li  aportem el valor afegit de ser una empresa socialment responsable.

ANT Integra li permet donar compliment a la llei LISMI 13/1982 mitjançant l’aplicació del RD 364/2005 de mesures alternatives per la celebració de contractes amb Centres Especials de Treball.