cropped-cropped-oie_transparent-2.png

Els Nostres Serveis

Com et podem ajudar?

Inserció Laboral

ANT INTEGRA és un centre especial d’ocupació que neix de l’experiència i el coneixement professional del sector de la neteja, amb la important missió de facilitar la integració laboral i social de les persones amb discapacitat.

Compartim el compromís social amb els clients, els quals mitjançant la contractació dels nostres serveis contribueixen de manera fonamental i decidida a l’oferta de llocs de treball per a persones amb discapacitat, que els permetrà ser persones autònomes i desenvolupar el seu projecte vital.

S’ofereix l’ensenyament dels aspectes bàsics referents al compromís de treballar i formar part d’un equip de treball, generant una rutina que aporti seguretat i continuïtat en l’empresa. L’objectiu final del procés és que els treballadors deixin ANT INTEGRA per a passar a ser contractats per les empreses del mercat laboral.

Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat

Som una empresa compromesa amb tots els sectors de la societat i, des del nostre sector de la neteja i el manteniment, ajudem a la inserció laboral de persones amb discapacitat perquè creiem en les seves possibilitats humanes.

Treballem amb ells, els formem i acompanyem en el procés de treballar en una empresa.

Depenent de la mena de discapacitat de la persona, s’assignen treballs, maquinària o utensilis de diferent tipus, fins i tot amb identificació per símbols i colors perquè sigui més fàcil.

En ANT INTEGRA desenvolupem les activitats de formació en un entorn estable, centrant-nos en tot moment en l’ensenyament i l’aprenentatge de les obligacions en l’àmbit professional i aportant a la persona un creixement personal.

Centre Especial d'Ocupació

Creació de valor econòmic per a cadascun dels treballadors, proporcionant-los un treball digne i remunerat, de manera que ells se sentin productius i valorats.

El treball com a mitjà d’integració social. Fer sentir als treballadors com a membres actius de la societat, sent cada vegada més reconeguts socialment.

Desenvolupament personal i professional. El treball és una oportunitat per a créixer tan personalment com professionalment, assumint noves responsabilitats per a sentir-se productiu.

La satisfacció pel treball ben fet. Les barreres de la discapacitat s’han de derrocar mitjançant la combinació de la tècnica i la tecnologia entre l’empresa i la persona.

El respecte com a valor principal. Promoure l’empatia, la tolerància, la receptivitat i la cordialitat en el treball, ens permet a tots apreciar les qualitats pròpies i dels altres.

Inserció Laboral de Personal Discapacitat

A ANT INTEGRA adaptem els protocols de seguretat i riscos laborals per a les persones amb discapacitat. Ajudem a les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% a integrar-se laboralment. Ens preocupem per cada acció en el procés d’acompanyament des que entren en el centre especial d’ocupació fins que aconsegueixen treball en una altra empresa externa o ingressen en la nostra plantilla.

Des de la nostra empresa ens comprometem a proporcionar les eines, els recursos i la formació necessària adaptada a les seves capacitats perquè arribin a fer un treball productiu i oferir un servei de qualitat als nostres clients, sent capaços de fer la seva feina d’una forma independent i satisfactòria.

El principal propòsit és que tots ells aconsegueixin una adaptació plena al món laboral, adquirint els coneixements i les aptituds necessàries per a desenvolupar el treball de manera independent.